Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Ook Unitas wint van De Meern

Logo Voetbal 5Hoewel De Meern al meteen begon met een prachtige aanval zette dat geen zoden aan de dijk en Unitas liet zien niet bang te zijn voor de bezoekers. De Gorkumse spelers...

werden steeds sterker en De Meern liet zich afbluffen.

Toch probeerde De Meern steeds druk te zetten op de Unitas-verdediging en dit leverde een vrije trap voor De Meern op toen de keeper van Unitas de bal net buiten zijn 16 meter oppakte.

Een mega-misverstand tussen Mark den Hartogh en Joey Swanink veroorzaakte het eerste doelpunt van de tegenpartij. Den Hartogh verwachtte dat de keeper zijn doel uitkwam die daar duidelijk niet op gerekend en de 1-0 achterstand was een feit. In de 29e minuut was het opnieuw raak en een bal van Den Hartogh viel over Swanink: 2-0 voor de thuisclub. In de 39e minuut scoorde Ahinful eindelijk de verdiende aansluitingstreffer. Pal voor rust viel het derde doelpunt en met deze domper werd de kantine opgezocht.

In de tweede helft was de spanning er een beetje vanaf en een aansluitingstreffer zat er geen moment in. De 4-1 daarentegen wel toen een Unitas-speler de bal in de kruising schoot, gewoon een wereldgoal! Dat werd tevens de eindstand.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties