Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Spectaculair punt voor CVC

Logo CVC ReeuwijkCVC Reeuwijk begon met al in de tweede minuut de 1-0 te maken. Deze treffer maakte iets los bij Blauw-Zwart, waardoor de achterstand al gauw in een 1-2 en even later....

in de 1-3 voorsprong werd omgezet. Dat bleef het tot de rust. Daarna ging het met 1-4 verder bergafwaarts met CVC. Het werd zelfs nog 1-5. Maar het laatste kwartier zette de wedstrijd toch nog op z’n kop.

Alom verbazing hoe in korte tijd de 1-5 voorsprong van Blauw-Zwart als sneeuw voor de zon wegsmolt. De Leidenaren hadden in gedachten al een zegel op de overwinning gedrukt. Echter, spectaculair kreeg de wedstrijd toch nog een onverwachte wending. Het begon bij Sven de Jong die in de 76e min. de 2-5 aantekende.

Twee minuten later soleerde Moussa Kalisse CVC naar 3-5 en toen kort daarop Lourens Uiterwijk nog net voor blessuretijd de 4-5 erin knalde, begon voor Blauw-Zwart, dat zich al rijk rekende, een horrorscenario af te tekenen. En jawel hoor, in de toegevoegde tijd vloog ook nog de 5-5 er in. Heel zuur voor Blauw-Zwart, omdat dit ook nog gebeurde via het hoofd van een eigen speler.

Foto: André van Egdom – Lourens Uiterwijk (7) knalt de bal op de paal

cvc

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties