Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Onterechte nederlaag tegen topper

fc oudewaterDe eerste minuut tegen Jonathan uit Zeist was nog niet volgemaakt of de Zeister doelman wist met gigantisch veel mazzel een kans van Joost Miltenburg om zeep te helpen...

en bofte ook nog eens na een overtreding op Bart Griffioen binnen de beruchte lijnen, die onbestraft bleef.

Binnen dezelfde tijdspanne maakte hij ook nog een schot van Griffioen onschadelijk en was een inzet van Tim Goes voor zijn grijpgrage handen. Een overtreding van de FC Oudewaterse verdediger op een Zeistenaar werd met geel bestraft en kort voor rust ontving Hachimi van Jonathan ook een terechte gele kaart.

Op het uur viel dan toch het eerste doelpunt door Jonathan-speler Bertens die de Oudewaterse defensie verbouwereerd achterliet. Kort daarop viel ook nog de 2-0. Hierna was het alleen nog maar FC Oudewater dat van zich deed spreken, hoewel diverse pogingen door de Jonathan-verdedigers om zeep werden geholpen.

Slechts eenmaal werd de Oudewaterse druk te veel voor ze en viel de bal in het doel van Jonathan. In blessuretijd ontstonden er nog een paar hachelijke situaties voor het Zeister doel, maar het geluk was dit keer meer bij de thuisploeg dan bij de bezoekers, die zeker meer hadden verdiend.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties