Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

RVC helpt TAC aan winst

Logo RVC33 ReeuwijkHet werd snel duidelijk dat de Reeuwijk-Dorpers tegen het Haagse TAC een lastige wedstrijd voor de kiezen zou krijgen. Al in de kleedkamer kwam de flamboyante...

scheidsrechter Parmessar melden dat er geen scheidsrechtercontrole aanwezig zou zijn. RVC hield prima stand en kreeg zelfs een grote kans voor een voorsprong. Spits Haarmans schoot goed in, raakte de paal en in de rebound kon hij niet snel genoeg inschieten waardoor TAC kon redden. RVC leek met een nette 0-0 de rust in te gaan tegen de uitgesproken koploper, maar toen greep de scheidsrechter in. Hij gaf TAC een penalty wegens hands, TAC verzilverde dat presentje maar al te graag: 0-1.

Na de rust probeerde RVC het wel en bleef zodoende kans houden op de gelijkmaker. Echter scheidsrechter Parmessar trok uit het niets de rode kaart voor RVC-verdediger Oudijk, waar geel op zijn plaats was. RVC moest door met tien man, waardoor het wel erg lastig werd. Toch wist Stolwijk twee keer te scoren en zo de score nog naar 2-3 te brengen. RVC had toen alles gegeven en moest uiteindelijk toch buigen toen TAC de 2-4 en 2-5 binnen schoot.


Foto: Letty Blanken – RVC '33 in discussie met scheidsrechter Parmessar. De Reeuwijk-Dorpers hadden de scheidsrechter bepaald niet mee

rvc

 

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties