Siveo wint van Linschoten: 3-1

Siveo wint van Linschoten: 3-1

Op de Beemd kwamen de geel-blauwen op een 0-1 achterstand maar nog voor de thee werd dat omgezet in een 2-1 voorsprong tegen een inmiddels door rood getroffen Linschoten. Na de thee werd matig gespeeld, maar kwam nog wel de 3-1 op het scorebord.

Raak was het in de 25e minuut toen Joey van Kouwen van ver buiten het strafschopgebied de Zegveldse goalie verraste: 0-1. Siveo nam wat meer het initiatief en kreeg al snel kansen op de gelijkmaker. Nadat de bal al twee keer de lat raakte kopte Ricardo Würsten de gelijkmaker binnen. Net voor de thee pakte Siveo opnieuw een voorsprong toen Jasper de Kruijf via de rug van Ricardo Würsten de 2-1 noteerde. 

Even was Linschoten het spoor bijster en werd Joey van Kouwen na een heel forse ingreep met rood heengezonden. Na de pauze hield Siveo haar tegenstander te lang in de wedstrijd en werd Linschoten in de counter soms zelfs nog gevaarlijk. Invaller Gerwin Verlaan tikte de 3-1 binnen. Met als gevolg de derde opvolgende zege voor Siveo dat nu richting subtop koerst.

0 Shares