Siveo wint knap van NSV

Siveo wint knap van NSV

Siveo heeft bij NSV een fraaie driepunter gescoord. Via een 0-1 ruststand werden de Noordenaren met 0-3 afgetroefd. Daarmee stapten de geel-blauwen op de ranglijst ook weer over NSV heen.

Het eerste kwart van de wedstrijd drong de thuisclub weliswaar wat meer aan maar al snel waren de betere kansen voor Siveo. Zo was Lucas Vermeij halverwege de eerste helft tweemaal dichtbij de openingsgoal. Even later was het door dezelfde speler wel raak toen hij dankzij goed doorzetten van Ricardo Würsten de bal in de verre hoek kon deponeren: 0-1. Er volgde een fase met het initiatief voor NSV maar de betere mogelijkheden voor Siveo. Het resulteerde in een onveranderde ruststand van 0-1.

Ook na de pauze kwam de druk van NSV maar verscheen ook Siveo regelmatig in een kansrijke positie. Zo moest Erik Streng enkele keren handelend optreden maar stuitte ook Gerwin Verlaan tweemaal op de Noordense goalie na voorbereidend werk van Sven van der Plank. De beslissing viel een kwartier voor tijd toen Luuk Blonk kon afronden na een knappe actie van Gerwin Verlaan: 0-2. In blessuretijd bracht Luuk Bregman op aangeven van opnieuw Gerwin Verlaan zelfs nog de 0-3 op het scorebord.

Verslag: Dick van den Hoeven

Foto’s: Kees Verhaar

0 Shares