Siveo wint heel overtuigend bij Linschoten

Siveo wint heel overtuigend bij Linschoten

Siveo heeft zich bij Linschoten nog weer eens van de goede kant laten zien. Het had vrijwel de volle 90 minuten volledig het initiatief en pakte via een 0-2 ruststand een regelmatige afgetekende 0-5 zege. Met vooral een grote bijdrage van de gebroeders Blonk die samen alle doelpunten voor hun rekening namen.

De start was nog wat aftastend. Pas na het eerste kwartier ging Siveo wat meer druk zetten en bleek het ook snel Linschoten in de problemen te kunnen brengen. Een hoofdrol was weggelegd voor aanvoerder Sjoerd Blonk, die deze match een aanvallende rol kreeg en die ook heel knap invulde. Hij was het ook die de score opende nadat Gerwin Verlaan het fraai had voorbereid 0-1. Nog voor de thee zette Sjoerd Blonk ook de 0-2 op het scorebord en was hij in die fase al dichtbij de hattrick.

Na de pauze kwam die hattrick voor Sjoerd Blonk er wel, opnieuw na knap voorbereidend werk van Gerwin Verlaan. De wedstrijd was daarmee al gespeeld, maar Luuk Blonk eiste nog het toetje op. Met een 2-tal goals zorgde hij voor de ruime marge van 0-5.

0 Shares