Siveo wint derby tegen Kamerik

Siveo wint derby tegen Kamerik

Siveo is de competitie in Kamerik gestart met een doelpuntrijke 4-6 zege. Het bleef echter ook niet helemaal zonder kleerscheuren, want in de slotfase moest het een aantal onnodige kaarten incasseren, waardoor de geel-blauwen zelfs met een negental moesten afsluiten.

De Zegvelders kwamen furieus uit de startblokken en binnen een 10-tal minuten was het ook raak. Gerwin Verlaan tikte binnen op een lepe pass van Sjoerd Blonk: 0-1. Terwijl Siveo leek door te drukken counterde Kamerik na een half uur 2x heel knap terug en nam het brutaal de leiding; 2-1. De wedstrijd leek te kantelen maar het was nu weer juist Siveo dat in de counter via Lucas Vermeij evenwicht bracht: 2-2. In de slotfase voor de rust bleef er evenwicht maar pas nadat beide teams nog wel een keer het net vonden. Kamerik verraste met een fraaie boogbal en Teun Vroege tekende voor de 3-3 bij de rust.

Na de pauze was het voor beide teams weer binnen een vijftal minuten raak. Gerwin Verlaan drukte uit een knappe aanval de 3-4 af waarna Kamerik de 4-4 binnenkopte. Siveo liep daarna via de ingevallen Luuk Blonk naar een beslissende 4-6 voorsprong. Maar het liep toch enig averij op met een aantal onnodige kaarten. Het bracht de eerste driepunter van de geel-blauwen echter niet meer in gevaar.

0 Shares