Siveo walst naar monsterscore

Siveo walst naar monsterscore

Logo Siveo$f$Siveo heeft tegen één van de mindere teams eindelijk ook eens fors uitgehaald. Ruim binnen het uur stond er tegen De Rijnstreek al 8-0 op het scorebord.

Uiteindelijk bleven de Nieuwerbruggers de dubbele cijfers ternauwernood bespaard: 9-0. Topscorer was de als spits debuterende Wesley Voorend met vijf goals.

De geel-blauwen startten energiek en binnen de minuut was het ook al raak. Wesley Voorend maakte oorlog in het strafschopgebied en tikte uiteindelijk via een Rijnstreeks been binnen: 1-0. Het gaf Siveo het duwtje dat het kennelijk weleens nodig heeft.
Fraai combinerend liet het met speels gemak de rood-zwarten alle hoeken van het veld zien en bij de rust was al de 6-0 bereikt via goals van Wesley Voorend (2x), Gerwin Verlaan (2x) en Luuk Blonk.

De honger bleek ook na de thee nog niet gestild. Binnen een kwartier stond er 8-0 op het scorebord door goals van de uitblinkende Martijn Verlaan en opnieuw Wesley Voorend. Vervolgens strandde een strafschop van goalie Erik Streng op zijn collega. De Rijnstreek-goalie kon nauwelijks enig verwijt aan de monsterscore worden gemaakt. Met 9-0 was opnieuw het laatste woord aan spits Wesley Voorend.

Foto’s: Dick van den Hoeven.

{gallery}nieuws/2019/04/04-siveo{/gallery}

0 Shares