Siveo speelt gelijk tegen Floreant

Siveo speelt gelijk tegen Floreant

Siveo en Floreant hebben beiden ongetwijfeld wel ambities voor het nieuwe seizoen. Daarvan lieten zij zaterdag op de Beemd echter te weinig zien. In een matige vertoning bleven zij in hun bekerduel steken op 1-1. Een terechte remise omdat geen van beiden een driepunter verdiende.

De eerste helft was vooral van Zegveldse zijde belabberd. Siveo wist nauwelijks tot acceptabele combinaties te komen, en dus al helemaal niet tot kansen. Die kreeg Floreant nog wel in beperkte mate, maar het was goalie Eric Streng die een paar voortreffelijke reddingen verrichte.

Na de pauze wist Siveo meer aan de weg te timmeren en kreeg het ook al snel de eerste mogelijkheden. Een uiterst fraaie aanval bracht Gerwin Verlaan alleen voor de Boskoopse goalie maar die reageerde heel attent. En ook Luuk Bregman lukte het even later niet om een scrimmage voor het Boskoopse doel te bekronen; zijn inzet ging net over de kruising. En zowaar was het Floreant dat in het laatste kwart de leiding nam toen het vanaf de rechterflank fraai doorkwam en de voortzetting bij de 2e paal binnentikte: 0-1. In de slotminuten volgde de terechte remise. Een dieptepass van Sjoerd Blonk bereikte de ingevallen Max Langerak die knap doortikte op Lucas Vermeij. En die wist de goalie bekwaam te verschalken (1-1). Met de remise behoudt Siveo de leiding in de bekerpoule.

0 Shares