Siveo speelt gelijk in zware wedstrijd

Siveo speelt gelijk in zware wedstrijd

Siveo heeft het tegen Nicolaas Boys opnieuw moeilijk gehad. De geel-blauwen kwamen al snel op een 2-0 achterstand. Pas in een tumultueuze slotfase knokte Siveo zich terug naar een remise: 3-3. Daardoor blijft het bivakkeren op een knappe positie in de subtop.

Beide teams kwamen uiterst gedreven uit de startblokken. Vrijwel direct ontspon zich een strijd op het middenveld waarin de duels bepaald niet werden geschroomd. Siveo leek de score te openen maar een knappe actie van Lucas Vermeij eindigde net over het doel. Na een kwartier was het raak aan de andere kant. Nicolaas Boys speelde een open aanval netjes uit 1-0. Een paar minuten later aarzelde de Zegveldse defensie met ingrijpen en stond de 2-0 al op het scorebord. En in het vervolg van de eerste helft zat er eerder een 3-0 in dan een aansluitingstreffer van de geel-blauwen.

Na de pauze kwam Siveo toch snel met een aansluitingstreffer. Het was Gerwin Verlaan die een knappe assist van Teun Vroege bekroonde 2-1. De wedstrijd leek beslist toen Nicolaas Boys een kwartier voor tijd met een afstandsschot de 3-1 aantekende. Maar slechts een paar minuten later was de spanning toch weer terug. Een handsbal binnen het strafschopgebied leidde tot een penalty die door aanvoerder Sjoerd Blonk snoeihard werd verzilverd 3-2. De Nieuwveners kwamen bovendien door een 2e gele kaart op een numerieke minderheid. Pas in de 90e minuut was het Luuk Blonk die de geel-blauwen uit een scrimmage nog een puntendeling bezorgde 3-3.

0 Shares