Siveo neemt revanche op VEP: 4-1

Siveo neemt revanche op VEP: 4-1

Siveo heeft op de Beemd revanche genomen voor de blamerende 3-0 nederlaag eerder bij VEP. In een matige eerste helft bleef het nog steken op 1-1, maar daarna maakten de geel-blauwen wel heel overtuigend met 4-1 het verschil.

De eerste kansen waren al voor Siveo. Lucas Vermeij was tweemaal dichtbij de openingsgoal. Maar het was VEP dat koppend de leiding nam bij hun allereerste gevaarlijke aanval: 0-1. Binnen het half uur gaven de geel-blauwen het antwoord. Een prachtige combinatie tussen Luuk Bregman en Lucas Vermeij vond een bekroning in de afronding van Gerwin Verlaan: 1-1. Net voor de thee bleef een voorsprong van Siveo wonderbaarlijk uit toen een hectische situatie voor de VEP-goal werd afgesloten met een knal op de lat van Marnix Hoogendoorn.

Na de thee viel wel snel de beslissing. Het was Lucas Vermeij die binnen een paar minuten vanuit een fraaie aanval de 2-1 binnen tikte. Ricardo Wursten en opnieuw Gerwin Verlaan zorgden vervolgens voor een ruimere marge: 4-1.

Het bracht Siveo nog niet dichterbij een nacompetitieplek omdat Rohda ook zegevierde tegen Linschoten. Maar het blijft tot de laatste wedstrijd in de race.

0 Shares