Siveo komt goed weg bij GSV

Siveo komt goed weg bij GSV

Na een 2-tal eclatante zeges op gerenommeerde tegenstanders volgde zaterdag voor Siveo wederom een driepunter. Maar daarmee mochten de geel-blauwen dit keer echt de handen dichtknijpen. Een al wat geflatteerde 0-3 voorsprong bij de rust kwam daarna nog echt in gevaar. Uiteindelijk werden bij GSV de drie punten met 3-4 uiterst moeizaam over de streep getrokken.

Vanaf de start streden beide teams met open vizier. Daardoor ontstonden ook meteen over en weer kansen. Daarmee hadden de geel-blauwen duidelijk het meeste succes. Binnen een kwartier stond de 0-2 op het scorebord en het was Gerwin Verlaan die twee keer binnen tikte. Terwijl GSV een paar keer gevaarlijk doorkwam was het juist weer Siveo dat nog voor de thee opnieuw toesloeg. Het was Jasper de Kruijf die netjes afrondde na heel goed doorzetten van Erik Verlaan: 0-3.

Na de pauze had GSV maar pakweg 20 minuten nodig voor de aansluiting. Bij Siveo lag het defensief open en na een binnentikker (1-3) en een bal op de paal zorgde een terechte strafschop voor 2-3. Uiteraard nam GSV meer risico’s en daaruit wist Gerwin Verlaan in de counter zijn hattrick te voltooien na een knappe interventie van Rob Hoogeveen: 2-4. Toch was het nog niet beslist, want met pakweg 10 minuten te gaan scoorde GSV opnieuw de aansluitingstreffer: 3-4. De geel-blauwen konden uiteindelijk met dichtgeknepen billen de driepunter binnen halen. Daarmee bereiken zij wel aansluiting bij de middenmoot.

0 Shares