Siveo komt er niet aan te pas bij SCH

Siveo komt er niet aan te pas bij SCH

SCH heeft overtuigend een einde gemaakt aan de zegereeks van Siveo. Na een bliksemstart van de Harmelense ploeg zijn de geel-blauwen er geen moment aan te pas gekomen. Met als gevolg een regelmatige 4-0 zege voor SCH.

Er waren slechts een kleine twintig tellen nodig voor het eerste wapenfeit. Teun Vroege kon een snelle doorbraak slechts verijdelen met een overtreding. De terechte penalty was goalie Erik Streng te machtig (1-0). Het leidde er meteen toe dat Siveo achter de feiten aanliep. Dat werd nog benadrukt toen SCH in de 20e minuut met een knappe combinatie de 2-0 aantekende. Siveo kwam niet echt in de wedstrijd en in de 35e minuut was het opnieuw SCH dat de vaak toch hechte Zegveldse defensie opensneed, met als gevolg de 3-0.

Net voor en na de thee kreeg Siveo mogelijkheden om wat terug te doen. Eerst bleef de bal vanuit een scrimmage op miraculeuze wijze net buiten het Harmelense doel en even later bleef Gerwin Verlaan steken op de paal. De spanning kwam niet meer terug. Sterker: halverwege de 2e helft schoot SCH vanuit de linkerflank de 4-0 binnen.

Voor Siveo een volstrekt terecht nederlaag tegen een tegenstander die ongetwijfeld hoge ogen gaat gooien voor de titel.

0 Shares