Siveo klopt titelkandidaat SCH

Siveo klopt titelkandidaat SCH

Siveo heeft met heel veel inzet sterk revanche genomen op de matige vertoning bij VEP. In een spectaculair duel werd de grote titelkandidaat SCH’44 er met 3-2 onder gehouden. Daarmee hebben de geel-blauwen weer aansluiting met subtop.

Siveo kwam zichtbaar gemotiveerd uit de startblokken. En dat vond ook al een snelle beloning. Het was Ricardo Würsten die vanaf grote afstand met een diagonaal schot de score opende: 1-0. Er volgde een fase met mogelijkheden aan beide zijden. De mooiste kans kreeg echter Luuk Blonk in de schoot geworpen door de Harmelense defensie. En die greep hij ook direct aan door de 2-0 binnen te tikken. Siveo leek door te stomen toen de regelmatig uitstekend opkomende Teun Vroege op maat Lucas Vermeij bediende, maar diens schuiver ging net voorlangs. Nog voor de thee bracht SCH de spanning terug door van afstand met een pegel goalie Erik Streng kansloos te laten: 2-1.

Toch leek de beslissing halverwege de 2e helft al te vallen. Een splijtende pass van Ricardo Würsten bereikte de vrijwel ongrijpbare Lucas Vermeij die koel voor de 3-1 zorgde. Terwijl Teun Vroege uit een fraaie aanval net niet voor de 4-1 kon zorgen, kwam SCH een kwartier voor tijd toch weer in de wedstrijd: 3-2. In een hectische slotfase bleven de geel-blauwen netjes overeind

0 Shares