Siveo kan het niet maken tegen Be Fair: 0-2

Siveo kan het niet maken tegen Be Fair: 0-2

Het gaat Siveo echt opbreken, de enorme lijst aan geblesseerden. De geel-blauwen kunnen zich dit seizoen dan ook niet richten op het linkerrijtje, maar het moet gaan voetballen om zich te handhaven. Dat bleek ook zaterdag tegen Be Fair. Kansen scheppen bleek al een probleem en dan is een draw het uiterste. Maar ook dat was niet haalbaar, de Waddinxveners pakten verdiend de drie punten: 0-2.

De lijst van geblesseerden bereikte bij Siveo zaterdag een hoogtepunt. Zo miste het alle vier de potentiële aanvallers. Niettemin straalde bij de start de gretigheid eraf bij de Zegvelders. Al snel was het Erik Verlaan die uit een mooie combinatie net overschoot. Vervolgens zorgde een 2-tal Siveo-corners voor hachelijke situaties voor het Waddinxveense doel maar de openingsgoal bleef uit. Die was besteed aan Be Fair dat bij de eerste de beste hoekschop rechtstreeks de 0-1 aantekende. Het was ook de ruststand.

Na de pauze werd de onmacht bij de geel-blauwen nog wat nadrukkelijker blootgelegd. Even was er slechts een opleving toen Luuk Blonk nog enige tijd zijn opwachting kon maken. Het leidde bij de Waddincveners tot enige paniek maar Siveo kon niet profiteren. Sterker: in de extra tijd was het Be Fair dat nog een keer toesloeg: 0-2. De geel-blauwen lijken te snakken naar de winterstop.

0 Shares