Siveo herpakt zich uiterst knap tegen Perkouw: 3-1

Siveo herpakt zich uiterst knap tegen Perkouw: 3-1

Siveo heeft zaterdag een moeilijke hindernis genomen. In een moeizame fase moest het met veel invallers aantreden tegen het als 3e geklasseerde Perkouw. Het team van hoofdcoach Jos Verweij herpakte zich echter na een 0-1 achterstand bij de rust uitermate sterk. Heel gedreven boog een strijdlustig Siveo de achterstand om naar een eclatante 3-1 zege.

De Zegvelders misten pakweg een half elftal door blessures en absenties. Toch kreeg Siveo de eerste mogelijkheid. Maar het was Perkouw dat de score binnen het kwartier opende: 0-1.  Ook daarna lag het initiatief bij de ploeg uit Berkenwoude. Het aantal echt uitgespeelde kansen bleef echter beperkt. Sterker: kort voor de thee miste Rick Wilbrink net bij een slimme pass van Luuk Bregman.

Na de pauze een veel agressiever Siveo. Het nam Perkouw volledig in de tang en dat leidde ook tot resultaat. Binnen 10 minuten kopte Sven van der Plank de bal uit een corner van Luuk Bregman snoeihard tegen de touwen: 1-1. En daarna waren het Gerwin Verlaan en Luuk Blonk die nadrukkelijk aan de weg timmerden. Twee keer bereidde Luuk Blonk behendig voor en beide keren was Gerwin Verlaan de goaltjesdief: 3-1. Het leidde na afloop tot veel euforie bij de geel-blauwen die zich met deze zege weer in de middenmoot nestelden.

0 Shares