Siveo domineert in oefenduel

Siveo domineert in oefenduel

Het team van Siveo lijkt in de oefenperiode geleidelijk te groeien naar een bemoedigende vorm. Dinsdagavond domineerde het op de Beemd tegen de toch ambitieuze 4e klasser Woubrugge. Via een 3-0 ruststand nam het met 5-1 afstand.

Vanaf het eerste fluitsignaal van referee Jan de Kruijf namen de geel-blauwen het initiatief. Met heel knap aanvalsspel werd Woubrugge vooral in de eerste helft overlopen. Nadat Luuk Blonk nog rakelings had naast geschoten, was het Ricardo Würsten die de score opende (1-0).

Binnen het kwartier tikte Wesley Voorend na knap werk van Luuk Blonk de 2-0 binnen. Nog voor de rust lukte het Luuk Blonk zelf om een fraaie aanval over veel schijven te verzilveren naar 3-0.

Na de pauze weer veel wisselingen bij Siveo, maar het bleef overheersen. Het leidde tot de fraaiste goal van de match toen Luuk Blonk een aantal onnavolgbare bewegingen liet eindigen met een subliem schot in de kruising (4-0).

Woubrugge deed van afstand nog wat terug (4-1) maar Ricardo Würsten bracht in de slotfase uit de kluts de 5-1 eindstand op het scorebord.

5 Shares