Siveo dendert over WDS

Siveo dendert over WDS

Siveo heeft tegen WDS de zegereeks eenvoudig kunnen voortzetten. Al in het eerste kwart had het verschil gemaakt kunnen worden maar pas net voor de thee namen de geel-blauwen echt afstand: 3-0. Na de pauze liep Siveo door naar 5-0, waarna WDS pas een soort eer kon redden: 6-2.

De geel-blauwen lieten er vanaf het eerste fluitsignaal feitelijk geen twijfel over bestaan. De Driebruggenaren werden compleet overlopen. Een reeks van corners leverde nog niet het gewenste resultaat op maar een vrije trap van Luuk Bregman werd door Lucas Vermeij wel tot de openingsgoal gepromoveerd (1-0). Verder kwam Siveo nog even niet. Pas net voor de thee gaf het meer gestalte aan het grote overwicht. Eerst was het Erik Verlaan die een fraaie rush van broer Gerwin bekroonde (2-0) en even later schoot Rob Hoogeveen uiterst beheerst de 3-0 binnen na een knappe actie van Lucas Vermeij.

Ook na de pauze deelde Siveo de lakens uit. Binnen het uur stond er 5-0 op het scorebord. Gerwin Verlaan zorgde na een foutje van de goalie voor de 4-0 en Lucas Vermeij tikte raak op een scherpe pass van Luuk Bregman. Pas daarna kon WDS twee keer wat terug doen, mede vanuit een penalty 5-2. Het slotakkoord was weer voor Siveo toen Luuk Bregman een vloeiende combinatie knap afrondde: 6-2. Met de 4e zege op rij hebben de Zegvelders weer de middenmoot bereikt.

0 Shares