Siveo beperkt het verlies

Siveo beperkt het verlies

Siveo heeft het niet kunnen bolwerken in het eerste bekerduel tegen Aarlanderveen. Tegen de derdeklasser was dat geen verrassing; sterker, op de Beemd bleef het verlies beperkt tot 0-1.

Aarlanderveen werd afgelopen seizoen met een reeks nieuwe spelers met vlag en wimpel kampioen in de 4e klasse. En ook dit seizoen kregen de wit-groenen weer de nodige versterkingen. Dat leek Siveo vooral in de beginfase te imponeren.

De Zegvelders werden in het eerste kwart van de wedstrijd totaal overlopen. Maar toen in die fase – mede door voortreffelijk optreden van goalie Erik Streng – goals uitbleven kwam Siveo beter in de wedstrijd. Het kreeg net voor de thee zelfs wat mogelijkheden. Maar juist op slag van rust was het uiteindelijk Aarlanderveen dat met een bekeken afstandsschot de score opende: 0-1.

Ook na de pauze lag het initiatief vaak bij de Veners, maar lukte het Siveo toch wel om soms gevaarlijk uit te breken. De beste kansen waren echter voor de gasten die een goal geannuleerd zagen wegens hands. En in de slotfase waren er weer een paar onnavolgbare reddingen van de uitblinkende keeper Erik Streng nodig.

Foto: Dick van den Hoeven

0 Shares
Sluit Menu