Siveo bekert door na zege op SPV

Siveo bekert door na zege op SPV

Siveo heeft zonder veel moeite de hindernis naar de volgende bekerronde kunnen nemen. Tegen SPV brachten de geel-blauwen binnen een half uur 3-0 op het scorebord. In de 2e helft was er een  meer gelijkwaardig spelbeeld. Beide teams kwamen echter niet meer tot scoren.

Zoals de laatste weken gebruikelijk kwam Siveo ook dinsdagavond furieus uit de startblokken. Het werd daarbij ook wel geholpen door een erg apathisch SPV. De geel-blauwen sneden in die eerste fase erg eenvoudig door de Polsbroekse defensie. Het was de in de spits opererende Ricardo Würsten die al binnen enkele minuten de score opende: 1-0. Vervolgens schoot Erik Verlaan in de 12e minuut de 2-0 binnen. De fraaiste goal kwam echter op naam van middenvelder Sven van der Plank. Hij knalde van ver buiten strafschopgebied de bal langs de kansloze goalie (3-0). Het leek prijsschieten te worden want Siveo kreeg voor de rust nog volop mogelijkheden om de score op te voeren.

Na de thee kwam er een wat meer weerstand biedend SPV in het veld. Met als gevolg dat de wedstrijd meer in evenwicht was. Hoewel beide teams nog wel mogelijkheden kregen bleef de stand in een gezapig slot uiteindelijk steken op 3-0. Het is voor de geel-blauwen afwachten welke – mogelijk interessante – tegenstander uit de hoge KNVB-hoed wordt getoverd.

0 Shares