Siveo bekert door na winst bij Sportief: 1-3

Siveo bekert door na winst bij Sportief: 1-3

Net als vorig seizoen is Siveo erin geslaagd de knock-outfase van de KNVB-beker te bereiken. De geel-blauwen klopten in de laatste poulewedstrijd naaste buur Sportief met 3-1. Daarmee bleef het ongeslagen en was het tevens onbereikbaar voor zowel Zevenhoven als Floreant.

Siveo was in Woerdense Verlaat vanaf het eerste fluitsignaal de bovenliggende partij. Toch zorgde Sportief voor het  eerste wapenfeit toen het in de eerste minuten knap doorkwam en de paal raakte. Daarna was het Siveo dat nadrukkelijker aan de weg timmerde. Halverwege de 1e helft resulteerde dat in de openingsgoal. Uit een corner van Luuk Bregman kopte Ricardo Wursten raak (0-1).

Hoewel Sportief na rust met veel energie probeerde terug te slaan bleef Siveo meer in balbezit en ook het meeste gevaar uitstralen. De 0-2 moest toch weer uit een spelhervatting komen. Opnieuw was het een corner van Luuk Bregman die verzilverd werd door Ricardo Wursten, nu met een heel fraaie omhaal. De wedstrijd was beslist, zeker toen een paar minuten later Lucas Vermeij van afstand uithaalde voor de 0-3.  Daar kon de verdiende eretreffer van Sportief met een mooie schuiver niet veel meer aan afdoen: 1-3.

0 Shares