SDO wint van OVVO

SDO wint van OVVO

Nadat vorige week werd gewonnen, won SDO/Fiable ook deze week. De uitwedstrijd bij OVVO uit Maarssen ging de eerste helft gelijk op, maar de tweede helft pakte het door onderlinge vezekeringen gesponsorde SDO/Fiable de voorsprong en gaf deze niet meer uit handen. Uitslag 15-17. Ook het tweede team van SDO/Fiable won bij OVVO, hier werd de uitslag 13-14.

OVVO schoot uit de startblokken, hun eerste twee schoten waren raken. Zo moest SDO/Fiable in de achtervolging. In het begin van de wedstrijd was het eigenlijk het eerste aanvalsvak van OVVO tegen het tweede aanvalsvak van SDO/Fiable. De andere twee vakken lukte het nog niet om de bal door de korf te gooien. Het werd 2-0, 2-2 en dit zelfde tot 4-4. De 4-5 voor SDO/Fiable kwam uit een vak dat nog niet gescoord had. Hierna werd het weer gelijk en pakte OVVO een kleine voorsprong 7-5. SDO/Fiable kwam vlak voor rust weer langszij en zo gingen de ploegen met 8-8 de rust in.

Na de rust pakte SDO/Fiable meteen het initiatief en probeerde het door te drukken. Kansen op voer doelpunten verschil waren er, maar deze werden niet benut. Hierdoor bleef OVVO in de wedstrijd. Het was dan weer 3 verschil dan weer 1, maar gelijk werd het niet meer. De twee punten voorsprong was genoeg om deze wedstrijd binnen te slepen. SDO/Fiable wint 15-17 en kan hierdoor weer langzaamaan naar boven kijken in de poule. KVA en Spirit zijn nog steeds ongeslagen en hebben allebei 6 punten.
Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen BEP.

Foto: Kees de Kwaasteniet, Archief

0 Shares