Sdo wint haar derde wedstrijd op rij

Sdo wint haar derde wedstrijd op rij

Na de gewonnen wedstrijd van vorige week in Maarssen stond er deze week weer een uitwedstrijd van het door onderlinge verzekeringen gesponsorde SDO/Fiable op de planning. De selectie trad ditmaal aan tegen BEP uit Purmerend. Respectievelijk 1 en 2 zijn in de winderige opstandigheden niet in de problemen gekomen en wonnen beiden de wedstrijd, Weer een 4 punten weekend dus!

Koud, heel veel wind en aan 1 kant van de korf kunnen aanvallen. Typische omstandigheden voor een een lastige veldwedstrijd, vele zullen zich vast verheugen op de zaalcompetitie. 

Tot 3-3 ging de wedstrijd gelijk op. Hierna nam SDO/Fiable het heft in handen en kwam op een 3-7 voorsprong door 2 goals van zowel Bob van der Weide en onze aanvoerder Hilbert van Koerten. 

BEP had simpelweg goals nodig en de coach begon al snel met wisselen. Hierna scoorde zij 2 doelpunten op rij, gelukkig was daar de sterk spelende van der Weide die de korf gemakkelijk wist te vinden en de ruststand bepaalde: 5-9. 

In de tweede helft verliep de score wat moeizamer.  Gelukkig besliste de door onderlinge verzekeringen gesponsorde SDO/Fiable wel snel de wedstrijd door op een 5-11 voorsprong te komen. Hierna werd de wedstrijd zorgvuldig uitgespeeld, de uiteindelijke eindstand was 8-13.

Volgende week gelukkig weer een thuiswedstrijd. De selectie treed aan tegen Rohda uit Amsterdam. We hopen op veel publiek en gezelligheid!

0 Shares