SDO weet draai nog niet te vinden

SDO weet draai nog niet te vinden

Nadat vorige week de eerste wedstrijd werd verloren, stond dit keer de uitwedstrijd tegen Oranje Wit uit Dordrecht op het programma. Na een mindere eerste helft kwam SDO terug in de wedstrijd. Maar dit was niet genoeg en ook de tweede wedstrijd werd verloren.

SDO had wat goed te maken, maar daar was tegen Oranje Wit echter weinig van terug te zien. In de eerste helft liepen de Kamerikers al snel achter de feiten aan, want Oranje Wit pakte meteen de leiding. SDO was niet bij machte om in te lopen en bij rust stond het daardoor 11-8.

Na rust leek SDO uit een ander vaatje te tappen. Binnen anderhalve minuut stond het 11-11 en leek het scenario van erop en erover zich te voltrekken. Dit lukte alleen niet. Er volgde een periode waarin om en om gescoord werd. Uiteindelijk dichtten de Kamerikers het gaatje weer en stond het 19-19 met nog zeven minuten te spelen. In deze laatste fase van de wedstrijd ging het mis. SDO wist nog maar twee keer te scoren, terwijl de thuisploeg er nog zeven in gooide. De wedstrijd werd daarmee beslist door Oranje Wit met 26-11.

Foto: SDO/Blijwerkt – Deze selectie moet het gaan doen voor de Kamerikse korfbalclub

0 Shares