SDO gaat door als SDO/Fiable

SDO gaat door als SDO/Fiable

Deze week groot sponsornieuws bij SDO in Kamerik. Fiable Admistraties zal voor de komende jaren haar naam aan SDO verbinden en gaan de Kamerikse korfballers voortaan door als SDO/Fiable.

Fiable Administraties, ooit opgericht door SDO’ers Henk en Jako van der Vliet, maar inmiddels vier partners sterk, is een administratie- en belastingadvieskantoor gevestigd in Kamerik.

Door de betrokkenheid van Henk, Jako, Niek en diverse andere Kamerikers zijn SDO en Fiable dan ook al goed bekend met elkaar.

Bestuur en sponsorcommissie zijn dan ook blij dat een mooi Kamerikse bedrijf als Fiable, de komende jaren haar naam aan SDO zal verbinden!

Deze vorm van sponsoring wordt reeds een aantal jaar door de vereniging gebruikt. Voor een sponsor een mooie manier om naamsbekendheid te generen en voor de club een fijne bijdrage om het korfbal betaalbaar te houden.

Per augustus is Onderlinge Verzekeringen Kamerik officiële jeugdsponsor van SDO. Al jaren steunen zij de club als hoofdsponsor van het eerste team van SDO. Afgelopen jaar is daar ook het tweede team bijgekomen. Daarmee is Onderlinge Verzekeringen Kamerik nu hoofd selectiesponsor en hoofd jeugdsponsor, van de Kamerikse korfbalvereniging.

Foto’s: Kees de Kwaasteniet – Onderlinge Verzekeringen Kamerik nieuwe sponsor voor SDO-selectie

5 Shares