SDO/Fiable speelt gelijk

SDO/Fiable speelt gelijk

In het laatste competitieduel heeft SDO/Fiable gelijk gespeeld tegen OVVO. In een wedstrijd waar niks meer op het spel stond ging het vaak gelijk op. Uiteindelijk werd er afgefloten bij een 14-14 eindstand.

Bij SDO/Fiable maakte Quinty de Waal haar debuut, zij speelde op de plek van Aimee Hoogeveen. Verder waren er geen wijzigingen bij de door onderlinge verzekeringen gesponsorde ploeg. De eerste helft pakte SDO/Fiable al snel de voorsprong. Deze voorsprong bleef steken op twee goals. SDO/Fiable was iets sterker dan OVVO, maar wist dat niet zo zeer in de score uit te drukken. Vlak voor rust kwam OVVO iets dichterbij. Er werd gerust met een 7-6 tussenstand. 

Na de rust veranderde het spelbeeld, OVVO werd pakte maakte gelijk en pakte daarna de voorsprong. Het lukte OVVO wel om door te drukken en een voorsprong van vier doelpunten te pakken. SDO/Fiable rechtte haar rug en ging in de achtervolging. Dit lukte en zo’n twee minuten voor tijd maakte Annelien van der Put-Gouderjaan de gelijkmaker, 14-14. Einde wedstrijd.

Zo zit het veldseizoen er alweer op. Na een week vrij gaat SDO/Fiable zich voorbereiden op de zaalcompetitie waar aangetreden wordt in de hoofdklasse.

Foto: Kees de Kwaasteniet

0 Shares