SDO/Fiable pakt de volle buit

SDO/Fiable pakt de volle buit

Na een ellenlange periode zonder korfbal was het afgelopen zaterdag eindelijk weer zo ver!

De door Onderlinge Verzekeringen gesponsorde selectie mocht thuis aantreden tegen Oranje Wit uit Dordrecht.

Na een goede trainingsweek was iedereen er op gebrand om de punten in Kamerik te houden! De thuisclub begon sterk aan de wedstrijd. Na 10 seconden stond het al 1-0 door een vrije bal van Rosanne Lansbergen, gevolgd door een mooie doorloper van Jesper van der Vliet. De gewenste start van trainer Alwin Smit was een feit. SDO liep uit naar een 9-1 ruststand en er was geen vuiltje aan de lucht. Het klassenverschil was in deze wedstrijd duidelijk zichtbaar.

Na de rust eenzelfde beeld en was Kenneth de Ronde binnen de lijnen gekomen. Hij liet met meerdere goals gelijk zijn waarde zien. De wedstrijd die, jammer genoeg voor de toeschouwers, geen wedstrijd was kabbelde voort en tien minuten voor tijd stond het 16-1.

Ondertussen was bij Oranje Wit het halve team al gewisseld en ook bij SDO kwamen er nog een paar wissels. Zo maakte Annelien van der Put haar debuut in het eerste en kwam, na twee jaar afwezigheid in de selectie, Mark Meijers ook nog even binnen de lijnen. De wedstrijd werd afgefloten met een 17-4 overwinning voor SDO.

Foto’s: Kees de Kwaasteniet

0 Shares