SDO/Fiable en Sporting Trigon delen de punten

SDO/Fiable en Sporting Trigon delen de punten

Voorafgaand aan de wedstrijd van SDO/Fiable 1 speelde het tweede team een sterke wedstrijd tegen Fiks 3. Door deze overwinning blijft de ploeg ongeslagen en zodoende kunnen zij volgende week een goede stap zetten richting promotie. SDO/Fiable 2 speelt dan om 17:30 een thuiswedstrijd in de Schulenburch en hopen op veel toeschouwers.

Het door Onderlinge verzekeringen gesponsorde SDO/Fiable begon door blessures van Bob van der Weide en Rosanne Lansbergen met een andere samenstelling dan dat we gewend zijn. Jurre van der Haven en Kim van Leeuwen begonnen in de Basis.

Het was Sporting Trigon dat beter aan de wedstrijd begon en al vrij snel op een 0-3 voorsprong kwam. Via drie afstandsschoten  van de heren van SDO/Fiable herpakte de thuisploeg zich snel.

De wedstrijd, die nooit goed om gang kwam miste veel energie, pit en de juiste overwinningsmentaliteit. Het waren vooral de dames van de uitploeg die de korf goed wisten te vinden en bracht SDO/Fiable op een 7-9 achterstand bij rust.

Na de pauze kabbelde de wedstrijd voort en bleven de ploegen in evenwicht. Jakko de Wit verving Jurre van der Haven, die beide al een hele wedstrijd in het tweede team speelde. 

Het schotpercentage van SDO/Fiable was te laag waardoor de thuisploeg geen gat kon slaan. Via een korte kans van Anne van Meurs kwam SDO/Fiable toch op een 16-14 voorsprong. Sporting Trigon gaf vrijwel direct antwoord en bracht de score terug tot 16-16.

Even leek Hilbert van Koerten via een afstandsschot de wedstrijd te beslissen maar de laatste goal was toch voor Sporting Trigon. Eindstand: 17-17.

0 Shares