SDO dichtbij de eerste punten

SDO dichtbij de eerste punten

Logo Korfbal$f$De eerste competitiewedstrijd van 2019 voor SDO/Blijwerkt was tegen Meervogels uit Zoetermeer. Dit was tevens de laatste wedstrijd van 2018. Het competitieschema zit…

dit seizoen anders in elkaar dan voorheen en dus kregen de Kamerikers snel de kans om zich te revancheren van de nederlaag drie weken geleden bij Meervogels. Dit leek dit keer te lukken toen de thuisclub in de eindfase de voorsprong pakte. Helaas kwamen de bezoekers terug en pakten zij uiteindelijk de overwinning. SDO was er weer dichtbij, maar het was toch niet voldoende voor de eerste punten van het zaalseizoen. Eindstand: 23-26.

SDO begon weer sterk aan de wedstrijd en pakte al snel een 2-0 voorsprong. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en uiteindelijk werd er redelijk wat gescoord in de eerste helft. Er werd gerust met een 13-14 tussenstand in het voordeel van de Meervogels.

SDO kwam na rust furieus uit de startblokken en pakte de voorsprong. Jammer voor de thuisclub was dat de Zoetermeerders niet van slag raakte. Meervogels daarentegen scoorde wel en pakte steeds een voorsprong van twee en zelfs drie doelpunten SDO kon de korf ook nog een paar keer vinden, maar uiteindelijk moesten de spelers toch met 23-26 buigen.

Foto: SDO/Blijwerkt
Hilbert van Koerten zet een aanval op tegen Meervogels

sdo

 

0 Shares