Schaatsers SHV Woerden actief op diverse NK’s

Schaatsers SHV Woerden actief op diverse NK’s

Afgelopen weekend zijn SHV Woerden leden Wendy van der Ham, Björn Kitselaar en Matteo van Schajik in actie gekomen tijdens verschillende Nederlandse Kampioenschappen schaatsen.

Wendy van der Ham, schaatsend bij het schaatsteam Master Dames Utrecht, heeft, in haar leeftijdscategorie, op het NK Masters Allround & Afstanden in Breda de zilveren medaille gewonnen op het allround toernooi. Dit deed zij door op bijna alle afstanden tweede te zijn geworden.

Björn Kitselaar, schaatser bij KNSB Talent Team Midden-Oost, stond op het NK Pure Sprint voor Junioren A in Tilburg. Tijdens deze wedstrijd waar dé sprinters aan de start staan heeft Björn op twee van de drie afstanden zijn tijden verbeterd wat een knappe 5de plaats opleverde.

Matteo van Schajik, schaatser bij Schaatsacademie Utrecht, heeft tevens zijn tijden weten te verbeteren op het NK Supersprint in de Junioren B categorie in Tilburg. Door deze tijden heeft hij de 10de plaats gehaald.

Zowel Björn als Matteo zullen over 2 weken wederom op een NK staan. Deze keer op het Nederlands Kampioenschap Sprint voor Junioren wat gehouden wordt op De Vechtsebanen in Utrecht.

0 Shares