SCH pakt ongeslagen periodetitel

SCH pakt ongeslagen periodetitel

De wedstrijd tegen de grootste concurrent Alphense Boys, begon gelijk opgaand waarbij SCH met prima voetbal toch de dominantere ploeg was. SCH kreeg enkele kansen, o.a via Joey van Bemmel en Dennis de Bree.

De Alphenaren kregen veel corners in de eerste helft, maar die waren onschadelijk door het uitstekende verdedigen van het team én keeper Mansveld. De grootste kans op een goal kwam vanuit de Alphense gastheren, maar gelukkig belandde het afstandsschot op de lat. De rust werd gehaald met 0-0.

In de tweede helft kwam SCH op 0-1: een pass van Dirk Jan de Wit werd door De Bree verlengd en door Lars van der Plank binnengeschoten. SCH ging op zoek naar meer om de wedstrijd in het slot te gooien, de grootste mogelijkheid op de 0-2 werd helaas onterecht afgevlagd. Een kans van De Wit leverde niet het gewenste resultaat op.

Alphense Boys hield hoop op een punt en kreeg vlak voor tijd een grote kans. Echter de bal belandde achter de goal. Hierdoor nam SCH de drie punten mee terug naar Harmelen en werd daardoor officieel ‘periodekampioen’, nog belangrijker is dat het gat met de nummer twee, Zwammerdam, nu tien punten bedraagt.

0 Shares