SCH EN SIVEO BLIJVEN STEKEN OP 0-0

SCH EN SIVEO BLIJVEN STEKEN OP 0-0

Het lukte SCH en Siveo in hun midweekse competitieduel niet om tot scoren te komen. In een toch wel boeiend en spannend duel bleven de verdedigingen de baas. Waar Siveo voor de thee een overwicht had trok SCH daarna het initiatief meer naar zich toe. Met als resultaat een terechte remise.

Siveo startte in Harmelen bijzonder sterk. Het zette de favoriete thuisclub direct onder druk. Vrijwel alle duels op het middenveld waren in het voordeel van de geel-blauwen. Halverwege de 1e helft leek Siveo ook de leiding te nemen maar zowel Gerwin Verlaan als Lucas Vermeij konden de openingsgoal net niet forceren. Dat lukte ook Luuk Bregman niet, hoewel zijn snoeiharde schot maar rakelings naast ging. Voor de pauze wist SCH daar weinig tegenover te stellen.

Dat veranderde in de 2e helft, mede doordat Siveo al snel met Ricardo Würsten en Lucas Vermeij twee belangrijke pionnen geblesseerd zag afhaken en zich duidelijk opnieuw moest positioneren. SCH nam gaandeweg meer het initiatief maar de Zegveldse verdediging hield koel stand. Feitelijk kwam het meeste Harmelense gevaar vanuit een aantal vrije trappen. De geel-blauwen heersten echter veelal in de kopduels en zonodig  was er ook nog de uiterst betrouwbaar ogende goalie Erik Streng.  Siveo moest het in deze fase van de counter hebben en daarin was Luuk Blonk bijna succesvol, maar zijn schot belandde net over het Harmelense doel.

Beide partijen moesten zich tevreden stellen met de remise en daarmee handhaaft SCH zich in de rangschikking boven Siveo.

0 Shares