SC Woerden wint van SCH

SC Woerden wint van SCH

Woerden 1 heeft nog steeds de beste papieren om kampioen te worden. De ploeg hield op eigen veld de SCH ’44 op een 1-1 gelijkspel waardoor deze ploeg op 6 punten achterstand blijft staan. Nummer 2, Zwammerdam  volgt op 3 punten achterstand. 
De ruim 500 toeschouwers zagen afgelopen zaterdag geen goede wedstrijd maar wel een enorm spannende.  Woerden kwam al binnen vijf minuten op achterstand. Halverwege de eerste  helft stuurde Leroy Scholman met een crosspass van linkachter naar rechtsvoor Jacinto Papilaja weg die de verdediging van de geelzwarten op snelheid klopte. Keeper Nick Mansveld van SCH was kansloos: 1-1!

Door de gehele wedstrijd gezien was SCH de betere ploeg en moest keeper Nick Rekers regelmatig een doelpoging de nek omdraaien. In de laatste 20 minuten stond er veel druk op het doel van Woerden maar de verdediging wist zich goed staande te houden.  In de counter was Woerden nog wel gevaarlijk maar ging het slordig met de ruimte en kansen om.

Aanstaande dinsdag speelt Woerden om 20.00 uur bij vv Bodegraven dat nog vecht om degradatie te ontlopen. Alphense Boys en Kamerik zijn sinds afgelopen zaterdag gedegradeerd naar de nieuw te vormen 5e klasse.

Foto’s: Anno Visser

0 Shares