SC Woerden wint ruim van NSV

SC Woerden wint ruim van NSV

Afgelopen zaterdag nam mede koploper en titelkandidaat SC Woerden het in eigen huis op tegen de nummer 4 van de competitie, NSV uit Noorden.

In de eerste helft was het SC Woerden wat meer de bal had, maar het spel werd vooral gespeeld rond de middenlijn, langer in de 1e helft was het de thuisploeg dat steeds vaker richting het strafschopgebied van NSV kwam met nog niet veel gevaar tot dat in minuut 22 de bal voor de voeten van Ingmar kwam uit de kluts en deze goed raak schoot, 1-0! 

De blauw-witte heeft in de gehele eerste helft geen schot op doel weggegeven, ook op het moment dat NSV steeds meer de bal kreeg, verzaakte de laatste lijn niet. 

De start in de 2e helft van de wedstrijd was ‘geweldig’ te noemen, toen Kees Jansen in minuut 46 de bal van Anass Bouharab kreeg schoot hij de 2-0 binnen. Binnen 1 minuut was het ook 3-0, Anass schoot de bal netjes in de verre hoek binnen op aangeven van Kees. Achterover hangen of doorgaan, volle bak door! Want 2 minuten later werd het zelfs 4-0 door dat Kees de bal uit de kluts weer binnen schoot! 

Maar deze ploeg vliegt door, want in minuut 52 vliegt zelfs de 5-0 binnen! Op welke naam deze goal komt gaat niemand weten, deze discussie loopt een paar uur na de wedstrijd nog steeds door, Ingmar en Kees krijgen samen dit doelpunt. 

NSV deed in minuut 67 nog een klein beetje terug door de 5-1 netjes binnen te schieten, maar Woerden kwam verder niet meer in gevaar. 

Aankomende dinsdag staat de inhaal wedstrijd op het programma en dit is niet zomaar een wedstrijd, de nummers 1 en 2 van de competitie gaan elkaar treffen

Dinsdag 15 maart op bezoek bij Zwammerdam! 
Aanvang  20:00 uur.

0 Shares