SC Woerden wint oefenduel

SC Woerden wint oefenduel

SC Woerden speelde haar eerste thuiswedstrijd en won met maar liefst 5-1 van 3e klasser Haastrecht. 

Het was Othman Hajji welke al snel de 1-0 op het scorebord zette. Nog voor de rust was het Tim de Heij welke na een hakje van Tim Overbeek de 2-0 scoorde. 

Na de rust was opnieuw Tim de Heij welke een voorzet van Stanley Mailoa, welke dit seizoen terug bij Woerden is, tot doelpunt promoveerde. Haastrecht kwam daarna vanuit een strafschop terug tot 3-1 waarna Mailoa de keeper te ver voor zijn goal zag staan en vanaf een meter of 45 een geweldige goal maakte.

Het slotakkoord was voor Roy van Steenis welke ook weer terug bij Woerden is. Bij een vrije trap faalde de buitenspeltruc van Haastrecht volledig waardoor er ineens 6 man voor de keeper stonden.

Bij Woerden overheerste de tevredenheid. Er werd door het jonge team goed gevoetbald, er waren mooie uitgespeelde aanvallen en er werd lustig op los gescoord. 

Aanstaande dinsdag gaat de ploeg op bezoek bij 3e klasser FC Driebergen. De aanvang is 20.30 uur. Zaterdag speelt Woerden op eigen veld het 1e bekerduel. De tegenstander is Kickers dat in de 5e klasse speelt.

0 Shares