SC Woerden wint eenvoudig van VVB

SC Woerden wint eenvoudig van VVB

SC Woerden heeft afgelopen zaterdag goede zaken gedaan. Op eigen veld won het eenvoudig met 3-0 van Bodegraven terwijl de 2 koplopers, SCH ’44 en Zwammerdam, repectievelijk verloren en gelijk speelden.

Voorafgaand aan de wedstrijd was er vanwege de oorlog in Oekraïne een minuut stilte. Hierna pakte de thuisploeg direct het initatief en was Bodegraven kansloos. De ploeg had midweeks de dorpsderby tegen Rohda ’76 nog in de benen en wist geen enkele keer op het doel te schieten. 

Woerden kwam door een goal van aanvoerder Aimé v.d. Bovenkamp nog voor de rust op voorsprong. In de 2e helft was het Roman Getrouw die de score verdubbelde en was het Leroy Scholman die in de slotfase vanuit een strafschop de 3-0 op het scorebord zette.

Voor SC Woerden waren er 2 spelers die hun officiële debuut in het eerste maakten. Het waren Ryan Buijt (vanuit het 2e) en Jerro Bos (keeper van de JO17-1) speelminuten kregen.

Al met al was het een eenvoudige zege en waren staf, spelers en toeschouwers tevreden. Achteraf bleek dat SCH’ 44 verrassend van Siveo verloor en Zwammerdam bij Rohda ’76 op een gelijkspel bleef steken.
Door deze uitslagen staan Zwammerdam en Woerden op kop en volgt SCH ’44 op 1 punt en Nicolaas Boys op 2 punten. NSV ’46 verloor met ruime cijfers van VEP en lijkt voorlopig af te haken.

Voor a.s. zaterdag staat dé kraker op het programma. De twee koplopers Zwammerdam en Woerden treffen elkaar dan in Zwammerdam. Het vizier moet dan ook op scherp staan.

0 Shares