SC Woerden verspeelt dure punten

SC Woerden verspeelt dure punten

Op bezoek bij NSV  ’46 heeft Woerden dure punten verspeeld. Bij de nummer 6 van de ranglijst werd het 2-2.

Na de 5-1 nederlaag van 5 weken geleden koos de ploeg uit Noorden voor een andere tactiek.  NSV liep achteruit en liet Woerden het spelbeeld bepalen. Vele aanvallen van Woerden liepen echter spaak. Mede door het kinderachtige fluiten van de arbiter begon Woerden te morren en nadat de thuisploeg halverwege de 1e helft op voorsprong kwam namen de frustaties alleen maar toe. Nog voor de rust kreeg Jeffrey Vlug een kans en nog een schot van Woerden kwam via de onderkant van de lat weer terug het veld in.

Na de rust was de thuisploeg niet bij de les en wist Jeffrey Vlug de gelijkmaker te scoren. Goed doorzetten van Kees Jansen leidde tot een eigen goal van NSV waardoor Woerden op een 1-2 voorsprong kwam. Na 70 minuten werd het 2-2 door een vrije trap van zo’n 20 meter afstand.

Woerden ging op zoek naar de winnende treffer maar kwam zelden de frustaties jegens de scheidsrechter te boven. Vele aanvallen werden voor lichte overtredingen afgefloten. 

Door dit gelijke spel en de winst van Zwammerdam, SCH ’44 en Siveo ’60 én het gelijke spel van Zevenhoven is de voorsprong van Woerden respectievelijk 3, 4, 6 en 6 punten.

Aanstaande zaterdag speelt Woerden op eigen veld tegen Nicolaas Boys. 

0 Shares