SC Woerden treft Candia’66 in nacompetitie

SC Woerden treft Candia’66 in nacompetitie

De eerste ronde van de nacompetitie is achter de rug. Nadat Woerden in de 1e ronde niet hoefde te spelen gaat Woerden nu op bezoek bij Candia ’66. Deze uit Rhenen afkomstige club eindigde in de 4e klasse F als 2e, ruim achter kampioen DEV Doorn en won afgelopen zaterdag met 5-1 van 4e klasser Focus en is a.s. zaterdag 10 juni dus gastheer voor SC Woerden. 

Woerden heeft dan 2 weken vrij gehad en kan in alle rust naar deze wedstrijd toe werken. Als de wedstrijd gelijk eindigt volgt er een verlenging van 2 x 15 minuten. Als er dan nog geen winnaar is volgen er strafschoppen.

De winnaar van deze wedstrijd speelt dan de finale tegen de winnaar van de wedstrijd tussen 4e klasser Graveland en onze competitiegenoot Brederodes. De winnaar speelt dan volgend seizoen (weer) in de 3e klasse. Deze wedstrijd wordt op neutraal terrein gespeeld.

De wedstrijd Candia ’66 vs SC Woerden wordt gespeeld op Sportpark Candia ’66 dat gelegen is aan de Grebbeweg 81, 3022 AV in Rhenen….vlakbij Ouwehands Dierenpark.

In verband met de afspraken, die er zijn gemaakt met Ouwehands Dierenpark, is het niet toegestaan vuurwerk voorafgaande en na afloop van de nacompetitiewedstrijd tegen af te steken op ons sportpark. Wij verzoeken u deze afspraken te respecteren.

0 Shares