SC Woerden maakt snikhete minuten tegen Excelsior o21

SC Woerden maakt snikhete minuten tegen Excelsior o21

SC Woerden heeft de eerste minuten van het nieuwe seizoen erop zitten. Op een snikheet grasveld werd in de eerste oefenwedstrijd aangetreden tegen Excelsior o21, die uiteindelijk een maatje te groot waren voor de Woerdenaren. Na een lastige wedstrijd waarin vooral werd tegengehouden, stond uiteindelijk een 0-5 eindstand op het scorebord.

Ongeveer een kwartier konden de Woerdenaren het spel van Excelsior onder controle houden, maar in de zestiende minuut viel echter de verdiende 0-1. SC Woerden kwam vaak niet toe aan het voetballen, de bal werd te snel verspeeld of de lange bal om onder de druk van Excelsior vandaan te komen kwam niet aan. Voor de rust vielen ook de 0-2 en de 0-3. De thuisploeg zette daar zelf één kans tegenover, deze tegenaanval resulteerde helaas niet in een doelpunt.

Een kwartier na rust kreeg Excelsior een penalty die werd benut, waardoor de stand op 0-4 kwam en de wedstrijd wel gespeeld was. Mede door de vele wisselingen en het warme weer werd de kwaliteit van het spel steeds minder en kwam SC Woerden er nog twee keer gevaarlijk uit. Helaas resulteerde dit niet in goals, waarna Excelsior een kwartier voor tijd de wedstrijd in het slot gooide met de 0-5.

Foto’s: Anno Visser

0 Shares