sc woerden

SC Woerden houdt stand tegen titelkandidaat

sc woerden

SC Woerden houdt stand tegen titelkandidaat

SC Woerden heeft afgelopen zaterdag een prima prestatie geleverd. Op het eigen veld werd het tegen SCH ’44 een 1-1 gelijkspel.

De thuisclub begon de wedstrijd met zes spelers die in het vorige seizoen nog in de jeugd speelden. Daarentegen speelde de tegenstander uit Harmelen met een ervaren ploeg met tal van spelers die een SC Woerden-verleden hebben.

Al binnen twee minuten zorgde Mike Vrolijk dat SC Woerden op voorsprong kwam. De thuisploeg speelde daarna hoofdzakelijk in de achteruit, maar kreeg toch enkele goede kansen. Al snel na de rust wisten de bezoekers op 1-1 te komen.

De tweede helft speelde zich vooral op de helft van SC Woerden af. De blauw-witten kwamen nauwelijks meer bij het doel van SCH-doelman Mansfeld. De stugge Woerdenaren gaven eigenlijk ook nu weer niets weg en kreeg eigenlijk alleen via de eenzame spits Mike Vrolijk nog kleine kansjes.

De tijd tikte door en toen SCH vlak voor tijd toch een kans kreeg was het keeper Olaf Coljé die deze onschadelijk maakte. Bij het laatste fluitsignaal was de opluchting aan SC Woerden-zijde groot en werd het gelijke spel als een overwinning gevierd.

Foto’s: Anno Visser

0 Shares