Sc Woerden had het moeilijk tegen Linschoten

Sc Woerden had het moeilijk tegen Linschoten

Na de puntendeling van vorige week tegen SCH ’44 en gemakkelijke midweekse zege op Bodegraven moest SC Woerden nu na afloop van de wedstrijd tegen Linschoten teleurgesteld het veld verlaten. Het werd een 2-2 gelijkspel.

Op eigen veld kwam Woerden al snel op achterstand. Een prima aanval van Linschoten werd knap met het hoofd afgerond door Jordi de Vorme. Zo’n 10 minuten later was de stand alweer gelijk. Het was Sven van Lunteren die ook met het hoofd scoorde: 1-1.

In de 56e minuut was het opnieuw Linschoten dat op voorsprong kwam. Nick de Kort schoot vanaf de zestienmeter keihard raak. In de periode daarna werd Woerden sterker maar creéerde het te weinig. Toch kwam Woerden een kwartier voor tijd weer op gelijke hoogte. De in Linschoten woonachtige Jesper Kleiweg stak aan de rechterkant het halve veld over en gaf een uitstekende voorzet welke door Kees Jansen tot doelpunt werd gepromoveerd. 

De krachten bij Linschoten leken op te raken en Woerden had een optisch overwicht. Beide ploegen kregen nog wat kansjes maar wisten niet meer te scoren. De voorsprong op de nummer 2 is weer 3 punten.

Zaterdag speelt Woerden bij en in Zevenhoven.

0 Shares