Logo SP

Ruzie bij SP Woerden

Logo SP

Ruzie bij SP Woerden

Logo SPSP fractie-assistent Edo de Roo is weg bij de SP Woerden. Op Facebook schrijft hij door zijn partij aan de kant te zijn gezet en per email door de fractievoorzitter verrot te zijn gescholden. 

Fractievoorzitter Wilma de Mooij van de partij zegt tegen RPL dat de Roo zelf is opgestapt.

Aanleiding vormt een verschil van mening rond de terugkeer van een oud lid van de partij. Dat lid zou in andere fracties voor problemen hebben gezorgd. Toen bleek dat het betreffende lid vergaderingen in Woerden bijwoonde terwijl van toetreding tot de afdeling Woerden geen spraken was, stak De Mooij daar een stokje voor wat tot het conflict met De Roo leidde.

Eerder al vertrok fractie-assistent Irene Brits. Zij droeg het afgesproken deel van haar vergoeding die ze van de gemeente voor haar werkzaamheden ontving, niet aan de afdeling af.

Ruzie bij SP Woerden
SP fractie-assistent Edo de Roo is weg bij de SP Woerden. Op Facebook schrijft hij door zijn partij aan de kant te zijn gezet en per email door de fractievoorzitter verrot te zijn gescholden. Fractievoorzitter Wilma de Mooij van de partij zegt tegen RPL dat de Roo zelf is opgestapt. Aanleiding vormt een verschil van mening rond de terugkeer van een oud lid van de partij. Dat lid zou in andere fracties voor problemen hebben gezorgd. Toen bleek dat het betreffende lid vergaderingen in woerden bijwoonde terwijl van toetreding tot de afdeling Woerden geen spraken was, stak De Mooij daar een stokje voor wat tot het conflict met De Roo leidde. Eerder al vertrok fractie-assistent Irene Brits. Zij droeg het afgesproken deel van haar vergoeding die ze van de gemeente voor haar werkzaamheden ontving, niet aan de afdeling af.
0 Shares