Rohda lijdt leerzame nederlaag tegen SCH

Rohda lijdt leerzame nederlaag tegen SCH

Binnen vijf minuten wist Rohda’76 de vroeg opgelopen achterstand nog te repareren, maar daarna konden Bodegravers de gedoodverfde titelkandidaat SCH’44 niet meer bijhouden: 4-2.

Afgaand op de stand van de ranglijst heette SCH tegen Rohda op voorhand een topper. Beide ploegen hadden immers de eerste twee competitiewedstrijden in winst omgezet. De thuisclub startte furieus en opende binnen twee minuten de score met een rake kopbal: 1-0. Toch had Rohda al snel een passend antwoord klaar: 1-1.

Maar van de vroege tegengoal had Rohda weinig geleerd, want op bijna identieke wijze – weer een kopbal – nam SCH opnieuw de leiding: 2-1. Een voorsprong die de Harmelense ploeg niet meer uit handen gaf en voor de rust met nog twee doelpunten extra glans gaf: 4-1.

Na de wissel van speelhelft bouwde Rohda wat meer defensieve zekerheden in. Met succes voor de Bodegravers, want in de tweede 45 minuten hoefde de doelman niet meer de gang naar het net te maken. Aan de andere kant wist Rohda de nederlaag nog iets draaglijker te maken: 4-2.

Foto’s: RPL Woerden

0 Shares