Rohda ’76 is Kamerik de baas

Rohda ’76 is Kamerik de baas

Ook de tweede competitiewedstrijd zette Rohda eenvoudig om in een overwinning. Kamerik kwam er op sportcomplex De Broekvelden niet aan te pas: 4-1.

Net als een week eerder tegen Sportief gaf het scorebord al na een kwartier een 2-0 tussenstand aan in het voordeel van de thuisclub. Jeroen Schouten en Steven Holthuijsen wezen hun ploeg de goede weg. Door die vroege voorsprong ebde de gretigheid niet weg bij de Bodegravers. Integendeel. Met fris combinatiespel golfde de ene na de andere aanval in de richting van het Kamerik-doel, zonder dat dit (geldige) doelpunten opleverde.

“Met de eerste 40 minuten was ik zeer content. We moeten er naar toe groeien om dat langer vast te houden’’, analyseerde trainer Arjen Linstra.

Na een uur spelen was het weer raak en maakte Daniël van Leeuwen zijn status als goaltjesdief waar: 3-0. Direct daarna profiteerden de bezoekers van een moment van onachtzaamheid in de Rohda-defensie: 3-1.

De blauwhemden tekenden voor het slotakkoord. Met nog luttele minuten op de klok ging invaller Joppe van Veldhuizen onvrijwillig tegen de vlakte binnen de beruchte lijnen: strafschop. En met dat buitenkansje wist Van Leeuwen wel raad: 4-1.

0 Shares