Reflex boekt simpele overwinning

Reflex boekt simpele overwinning

Reflex 1 speelde afgelopen weekend een wedstrijd uit tegen Koveni 4. Een tegenstander waarvan Reflex vorige seizoen hun laatste wedstrijd van heeft verloren. Kan de wedstrijd vandaag wel gewonnen worden?. Beide teams beginnen slordig, maar in de 2de minuut krijgt Reflex via Ryan een kans met een doorloopbal en Reflex staat voor met 0-1. In de 3de minuut scoort Marijn met een korte kans achter de korf en staat Reflex 0-2 voor. Het 3de doelpunt liet even op zich wachten, maar in de 9de minuut scoorde Eelco met een prachtig afstandsschot Reflex op 0-3 voorsprong. Ondanks de vele kansen aan beide kanten werd er maar niet gescoord totdat Luna in de 13de minuut een kans voor de doorloopbal kreeg en de 0-4 neerzette op het scorebord.  Na 15 minuten spelen maakte Anouk de 0-5 met een prachtig afstandsschot.

Na de drinkpauze was Reflex de concentratie even kwijt en scoorde Koveni 2 keer achter elkaar en komt Koveni terug op 2-5. Kort daarna scoorde Eelco de 2-6. Snel daarna maakte Marijn met een snelle doorloopbal de 2-7. Na rust  wist Reflex alweer snel te scoren en maakte Anouk een prachtig doelpunt van afstand en Reflex liep uit naar 2-8. Koveni wilde toch nog proberen bij te blijven en scoorde al snel de 3-8.

Door de wissels die Reflex bracht, wist Koveni even hun concentratie terug te pakken en scoorde ze gelijk de 4-9. Jacqueline liet als debutant zien dat ze een goede speelster is en scoorde daarna al snel de 4-10.  Na het doelpunt van Jacqueline wist Reflex lang niet meer tot scoren te komen dus bracht coach Jarco Dylan in het veld voor Ryan, die na een goed spel wel een moment van rust had verdiend.

Na deze wissel wist Eelco te scoren en was de stand 4-11. Er werd voor de allerlaatste keer nog gewisseld door Ryan in het veld te plaatsen voor Ferré, die helaas geblesseerd uitviel. Anouk werd ingebracht voor Susanne. Na deze wissel scoorde Eelco nog een keer er kwam er een pracht score op het bord van 4-12. 

In de allerlaatste minuut bracht Marijn na een mooie actie de stand op 4-13 en hiermee eindigde de wedstrijd, tevens de 1ste veldwedstrijd van dit seizoen, met een geweldige uitslag.

Eindstand 4-13

0 Shares