Theater van de Kunst

Presentatie: Cees van Hooff
Techniek: Henk Dees
Uitzending: Woensdag van 21.00 – 23.00 uur
Herhaling: Zondag van 20.00 – 22.00 uur
E-mail: theatervandekunst@rplwoerden.nl
Facebook: 
theatervandekunst

Het Theater van de Kunst is weer terug op RPL Woerden.

Iedere woensdag tussen 21.00 en 23.00 uur kijken we vooruit naar alle activiteiten die er in de  theaters van het Groene Hart gaan plaatsvinden. We laten u dan weten wat er te doen is in het Castellum te Alphen, de Goudse Schouwburg en uiteraard het Klooster in Woerden. Maar alleen al voor de muziek die je hoort in het Theater van de Kunst  zou je wekelijks die 2 uur naar de radio willen luisteren. Een  muzikale trip langs 8 decennia muziek met artiesten en songs die je iedere keer weer verrassen!

“They bring back memories”.

Gedurende de zomermaanden hebben we een aantal min of meer bekende streek- en/of plaatsgenoten als Zomergast uitgenodigd die een uur zendtijd krijgen om hun persoonlijke top 10 in ons programma te presenteren en zo iets meer van zichzelf te laten zien.

En deze week duiken we in de lijst van favoriete muziekjes van onze 9e Zomergast Paralympisch zwemmer en zilveren medaillewinnaar Thijs van den End.

Woensdagavond is dus radio-avond!

Uitzending: 21.00 – 23.00 uur; herhaling op zondag van 20.00 – 22.00 uur

Mail ons voor verzoeken, aanvullingen, op- en aanmerkingen en suggesties omtrent activiteiten die het vermelden waard zijn.
Volg ons op Facebook of op Twitter.

Sluit Menu