RPL FM Continue

Non-stop muziek van de jaren 60 tot nu. Ieder uur het landelijke NOS-nieuwsRPL FM regionieuwsANWB verkeersinformatiede vrijwilligersvacaturebank en berichten uit de streekagenda voor Woerden en omgeving.

Uitzendtijdstip: Maandag-vrijdag 08.00 – 18.00 uur.
Nieuwstips: nieuws@rplwoerden.nl
Agendatips: agenda@rplwoerden.nl
Vragen of tips over de muziek:
 muziek@rplwoerden.nl

Lokaal nieuws 
RPL Continue brengt maandag t/m vrijdag, 2 maal per uur nieuws uit Woerden en omgeving.

Een greep uit het nieuws is ook te bekijken op RPL TV in RPL Actueel.

Agendaberichten
RPL Continue brengt verder berichten uit de streekagenda. Dat zijn niet alleen uitgaanstips zoals een bezoek aan theater, concert of tentoonstelling. Ook de activiteiten uit het rijke verenigingsleven van Woerden komen ruim aan bod.

Veel meer agendaberichten en uitgaandtips in Welkom Weekend op zaterdag en zondag

anwb filelezers 2014

Verkeersinformatie
De ANWB verzorgt twee maal per uur een actueel overzicht van de files in midden Nederland. Als er files zijn hoor je dat van de filelezers na de lokale nieuwsbulletins van het heel en/of het half uur.

Kijk hier naar de live beelden van verkeersknooppunt Oudenrijn.

logo-hart-voor-woerden

Vrijwilligers Vacaturebank
Regelmatig staat RPL stil bij vrijwilligerswerk. Met medewerking van Hart voor Woerden wordt aandacht besteed aan vacatures voor vrijwilligers. De vrijwilligersvacaturenbank wordt gepresenteerd door Wardit van Dalen.

Muziek
In RPL Continue hoor je de hits van dit moment maar ook die uit het grijze verleden. RPL Continue  brengt het beste dat vijf decennia aan popmuziek te bieden heeft. Natuurlijk veel muziek uit de TOP-40 maar ook de hits uit het verleden die soms al een beetje vergeten zijn, komen aan bod.
Onze muzieksamenstellers brengen heel wat uren door in het muziekarchief van RPL om met de juiste mix van muziek er een fijne dag van te maken!

Via de RDS op je autoradio en tuner kan je volgen welke titels gedraaid worden. Luisteren via je smartphone kan met programma’s als ‘tune-in’. Om het datagebruik op je smartphone zo laag mogelijk te houden bieden we een 32 kbs aac+ stream aan.

Sluit Menu