Podium 107.1 is een radiomagazine van twee uur dat wekelijks een podium biedt voor muzikanten. Bands en singer-songwriters krijgen de ruimte om zichzelf te presenteren door middel van een interview en een LIVE optreden in de studio van drie nummers. Zowel solo-muzikanten als bandjes zijn welkom in de studio. Optredens worden technisch in hoge kwaliteit op de radio gebracht. Daarnaast geven de interviews een compleet beeld van de artiest en wordt een portret neergezet waar men mee voor de dag kan komen!

Eind september was de studio van RPL één van de locaties van de Popronde. Tijdens een uitzending van vijf uur werden vijf artiesten ontvangen voor een live-optreden. Alle optredens zijn terug te luisteren via www.podium1071.nl. Klik op ‘Artiesten’ en selecteer het optreden naar keuze!

DE UITZENDING VAN ZATERDAG 10 DECEMBER 2022

Komende zaterdag treden er twee singer-songwriters op in Podium 107.1! In het eerste uur staat Daniel Cane op het podium. Hij staat bekend om zijn intense, emotionele nummers. Daarnaast wordt hij vaak gezien als muzikale knuffelbeer, wat hij zelf helemaal niet erg vindt. Naast muzikant is hij één van de mensen achter de landelijke organisatie van de Popronde. In het tweede uur krijgen we bezoek uit Duitsland! Zangeres Merlin Waves uit Nordhorn komt LIVE spelen. We praten over haar dromerige muziek én over de radioshow die ze in Duitsland heeft. Luister tussen 16:00 en 18:00 uur mee via www.rplwoerden.nl/radio-luisteren!