Podium 107.1

 

Magazine met wekelijks optredens van bands en singer-songwriters uit heel Nederland.

Presentatie en samenstelling: Maarten Verduijn
Techniek: Chris van Leeuwen, Patrick Schalkwijk, Tijmen Gol en Yannick Croiset
Redactie: Christa Rijsdijk en Nieske Rijsdijk
Uitzending: Zaterdag van 16.00 – 18.00 uur
Herhaling: Maandag van 21.00 – 23.00 uur
E-mail: podium@rplwoerden.nl
Website: podium1071.nl
Twitter: @Podium1071
Youtube: Podium 107.

Podium 107.1 is een radiomagazine van twee uur dat wekelijks een podium biedt voor muzikanten. Bands en singer-songwriters krijgen de ruimte om zichzelf te presenteren door middel van een interview en een LIVE optreden in de studio van drie nummers. Zowel solo-muzikanten als bandjes zijn welkom in de studio. Optredens worden technisch in hoge kwaliteit op de radio gebracht. Daarnaast geven de interviews een compleet beeld van de artiest en wordt een portret neergezet waar men mee voor de dag kan komen!

Eind september was de studio van RPL één van de locaties van de Popronde. Tijdens een uitzending van vijf uur werden vijf artiesten ontvangen voor een live-optreden. Alle optredens zijn terug te luisteren via www.podium1071.nl. Klik op ‘Artiesten’ en selecteer het optreden naar keuze!

DE UITZENDING VAN ZATERDAG 3 DECEMBER 2022

Op zaterdag 3 december kun je luisteren naar een speciale Sinterklaas-editie van Podium 107.1! Sneldichter Marcel Vaandrager komt langs om gedichten op maat te schrijven. In sneltreinvaart helpt hij luisteraars aan een passend gedicht! Daarnaast treedt Anouk Holt op, die je kunt kennen van het Akoestival. Luister zaterdag tussen 16:00 en 18:00 uur mee naar Podium 107.1 via www.rplwoerden.nl/radio-luisteren!